bitcoin prijs

Altcoins waren de afgelopen weken razend populair en verzamelden tientallen procenten toen Bitcoin vastliep in de $ 9.000.


 

Er is geen beter voorbeeld van dan in de dominantie van BTC – het percentage van de markt voor cryptocurrency dat door BTC wordt samengesteld. De metriek werd onlangs verworpen op een belangrijke trendlijn, zeggen analisten, wat een naderend ‘altseason’ aangeeft.

 

Volgens Max Keizer zal zo’n hoogseizoen niet plaatsvinden. De prominente Bitcoin-investeerder, die samen met Stacy Herbert het Keizer-rapport van RT host, sloeg op 9 juli altcoins in.

 

Gerelateerd lezen: na de hash-snelheid van BTC staat de netwerkmoeilijkheid op het punt een nieuw hoogtepunt te bereiken

Bitcoin zal zijn concurrenten verdelgen? Max Keizer denkt van wel

In de aflevering van het Keizer-rapport van 9 juli zei Max dat alle concurrenten van Bitcoin in de toekomst zullen worden ‘verwijderd’. verge koers verwachting in de toekomst.

 

“Dus al deze altcoin-oplichters en overheidssubsidies zullen worden verwijderd door de enige echte bitcoin. Het zal tijd worden…”

 

Keizer verwees naar documenten van de Amerikaanse overheid waaruit bleek dat een aantal cryptocurrency-bedrijven “PPP” -leningen ontvingen.

 

De laatste gedachten van de investeerder over de doeltreffendheid van altcoin-projecten komen kort nadat hij tegen Brian Rose van London Real vertelde dat het onwaarschijnlijk is dat Bitcoin door altcoins wordt overgenomen.

 

Keizer zei dat er “geen munt is die iets kan doen wat BTC nog niet doet of binnenkort zal kunnen doen.” Hij voegde er dagen later aan toe dat Bitcoin-dominantie waarschijnlijk opnieuw 99% zal bereiken.

 

Een rally naar $ 100.000

Naast zijn gedachten over altcoins, besprak Keizer ook kort zijn prijsvooruitzichten voor Bitcoin. cardano kopen is makkelijk.

 

De investeerder zei dat hij denkt dat de cryptocurrency op weg is naar ‘$ 100.000 per munt’, wat een rally van meer dan 900% is ten opzichte van de huidige prijs van $ 9.200.

 

Hij vertelde eerder aan Alex Jones van Infowars dat $ 100.000 mogelijk te laag is, onder verwijzing naar een nieuwe verwachting van hem dat BTC $ 400.000 zal bereiken:

 

“Ik verhoog officieel mijn doel voor BTC – en ik maakte deze voorspelling voor het eerst op $ 1, ik zei dat dit zou kunnen oplopen tot $ 100.000 – Ik verhoog mijn officiële doel voor het eerst in acht jaar, ik verhoog het naar $ 400.000. ‘

 

Samen met andere factoren, ziet Keizer de schaarste van Bitcoin als een belangrijke reden waarom het activum tot nu toe in de toekomst zal waarderen.

 

Keizer zei in een commentaar op het “PlanB” -model om te stromen, dat voorspelt dat Bitcoin in december 2021 $ 100.000 zal bereiken:

 

“Tot nu toe lijken de argumenten“ S2F voor BTC te ontkrachten ”slechts willekeurige woordsalades door aandachtzoekers. S2F is een geldige en essentiële analyse van de # Bitcoin-prijs die een uitstekend inzicht in de markt biedt. ”

Het model voorspelt ook dat de cryptocurrency tegen het einde van het decennium een ​​prijs van bijna $ 1.000.000 zal bereiken.