Of je nu een probleem hebt met je gezichts- en lichaamshuid, je hebt vragen over een specifieke behandeling of probleem, hoe een bepaalde behandeling en procedure uit te voeren, je bent geïnteresseerd in een herstelperiode, je kunt geen informatie vinden op internet of hulp nodig hebben selecteer een product in onze webshop, boek uw afspraak met onze artsen en medisch schoonheidsspecialisten en krijg alle antwoorden. muurverf kopen.

We bieden ook consultaties voor dermatologische problemen met onze dermatologen, met een korting van 50%, voor een prijs van 200 kuna.

Makkelijk te gebruikenDe methode is heel eenvoudig! Deelname aan online consulten is mogelijk via een mobiel apparaat (Android, iOS / iPhone) of een pc met een microfoon en camera. Dus door een webcam of de camera van je telefoon te gebruiken, kun je onze arts zien en hij kan je in realtime zien.

De eerste stap voor online consulten is om contact op te nemen met ons callcenter, dat in overleg met u een afspraak van 30 minuten boekt met uw favoriete arts of medisch schoonheidsspecialist. Bij het bestellen van een online consult ontvangt u op uw e-mailadres een afspraakuitnodiging met daarin de datum en tijd van de afspraak en een link naar de zogenaamde virtuele kamer. Door op de link te klikken, wordt de benodigde, gratis app automatisch geïnstalleerd en kunt u uw consultaties met onze artsen of medische schoonheidsspecialisten beginnen.

Shoppen bij 10beste.com is handig

Telemedicine is een mix van technologie en geneeskunde waarbij elektronische communicatie en software worden gebruikt om patiënten gezondheidszorg te bieden zonder persoonlijk bezoek aan zorginstellingen. Het stelt ons in staat patiënten op afstand te diagnosticeren, behandelen en controleren, maar biedt ook de mogelijkheid om specifieke gezondheidsvragen te beantwoorden en onze patiënten op te leiden en te adviseren. Het is een onmisbare schakel in de ontwikkeling van een kwalitatief medisch systeem op basis van nieuwe technologieën en digitalisering. 10beste kopen.